Mød en af verdens bedste lærlinge!

Arrangementer

Den gode læretid
Få gode tips fra de lærlinge, der har fået mest ud af deres læretid. En af dem er Casper Rasmussen fra KVM Industrimaskiner i Kjellerup. Casper blev udlært sidste år som industritekniker, men Casper er også blandt verdens bedste industriteknikere. Det fik han bekræftet i august ved VM i Kazan, hvor han blev præmieret for sin indsats med en flot ’Medallion for Excellence’ og blev nr. 7 i verden og nr. 2 i Europa.

Hør også fra en mester, hvordan man som mester kan hjælpe sine lærlinge med at blive de bedste.

Farverig læretid
Dertil har vi allieret os med Lars Hajslund, som har verdens mindste energiselskab! Han er et energibundt af en foredragsholder, træner, speaker, konsulent, coach og trusted advisor og hjælper ledere og medarbejdere med at skabe forbedringer og få det bedste ud af samarbejdet. Lars vil indvi os i lærlingetiden på en sjov og eftertænksom måde. Her er, hvad han bl.a. vil tale om:

Du kender det sikkert: Der er bare nogle mennesker, man klinger bedre med end andre. I dette foredrag får du sammen med dine kollegaer en klar forståelse af, hvordan mennesker er forskellige og hvordan vi kan sikre os, at vi kommunikerer mest effektivt. Kom og oplev læring i et højt tempo, med masser af grin og inddragelse, og gå hjem med et nyt sprog, du aldrig glemmer. Du vil få redskaber til at tale bedre med både mester, svende og kunder og måske også med kæresten derhjemme. 😉

Og endelig vil der selvfølgelig også være masser af tid til at møde nye mennesker og netværke.

Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring.

Tid og sted:
22. oktober 2019
kl. 16.00 – ca. 20.00

i Søsalen, College 360
Bindslevs Plads 1, Silkeborg
(Den gamle Handelsskole)

Pris:
150 kr./person.
Prisen inkluderer en sandwich eller lignende samt en sodavand.Spørgsmål – kontakt:

Lone H. Pein

Tlf. 6017 8267
Skriv til mig


Menu