For ejerlederen: Strategi og bestyrelse

Oplever du, at papirbunkerne vokser og at du må prioritere din tid benhårdt som ejerleder?

Christian Brendstrup fortæller om, hvornår det gik op for ham, at han skulle have professionel sparring udefra. Jacob Rossen giver gode råd til, hvordan man kommer i gang med at arbejde strategisk med virksomheden samt hvordan man sammensætter den rette bestyrelse.

Du møder

  • Christian Brendstrup er ejerleder i Christians Anlæg og Løgager Entreprenør. Christian stiftede virksomheden i 1997 og i slutningen af 2003 overtog han Løgager Entreprenørforretning. I dag har Christians Anlæg & Løgager Entreprenør A/S 18 ansatte. Christian er udlært anlægsgartner.
  • Jacob Rossen har hjulpet Christian med at etablere bestyrelse. Han er driftsøkonom hos Vestjysk Landboforening og tidligere virksomhedsrådgiver hos Sagro. Han har mange års erfaring med strategier og driftsøkonomi.

Det får du med:

  • Inspiration fra andre ejerledere
  • Viden om, hvordan du kommer i gang med at arbejde strategisk med din virksomhed – eventuelt i samspil med en bestyrelse

Målgruppe:

Morgenmøderne er for ejerledere med virksomheder med flere end 5 ansatte. Maks. 15 deltagere efter først-til-mølle-princippet.

Arrangementet er en del af en række virksomhedsbesøg målrettet ejerledere i Silkeborg. En række ejerledere åbner dørene til en snak om en konkret udfordring, de har knækket. Vi får en ærlig fortælling om udfordringen, de stod med, og hvad løsningen blev.

Tid og sted:
18. september 2019
kl. 08.00 – 10.00

hos Christians Anlæg og Løgager Entreprenør A/S
Hedehusvej 12
8600 Silkeborg



Deltagelse er gratis.
Vi sørger for kaffe og morgenmad. Maks. 15 deltagere efter først-til-mølle-princippet.


Spørgsmål – kontakt:

Tlf.: 4222 9929
Skriv til mig


Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring.

Menu