Har du en iværksætter i maven? Udsolgt

UDSOLGT!

Har du lysten til at springe ud som iværksætter og er nysgerrig på, hvordan og hvad det kræver at komme godt fra start? Så er dette tilbud måske lige det, der skal til, for at klæde dig godt på til succes.

Iværksætteri kan føles ensomt fra start, og der er meget, man skal lære. Derfor tilbyder vi alle kommende iværksættere en helt ny, inspirerende kombination af et online kursus fra anerkendte MIT og en fysisk sparringsgruppe i Silkeborg.

E-kurset ”Becoming an Entrepreneur” er udviklet af MIT (Massachusetts Institute of Technology) og giver inspiration og værktøjer til at bygge din egen virksomhed op i dit eget tempo.

Men vi ved, det kan være svært at holde motivationen oppe, når man sidder selv med sin PC. Her får du mulighed for at tage kurset sammen med ligesindede, der – ligesom dig – gerne vil starte en virksomhed op. På møderne er der mulighed for at sparre med andre om løsningen af opgaverne i e-læringsforløbet, samtidig med at du får en unik mulighed for at udvide dit lokale netværk med andre iværksættere i byen.

Kurset krydres desuden med viden om, hvordan ErhvervSilkeborg kan støtte dig i iværksætterprocessen.

Vi mødes 4 gange á ca 1,5 timers varighed og vil i fællesskab aftale, hvor meget der forventes imellem de enkelte kursusgange. Læs mere om kurset HER.

Vi vil muligvis tage billeder ved arrangementerne til brug i vores generelle markedsføring. 

Arrangeres i tæt samarbejde med:

Tid og sted:
Torsdag d. 5. september 2019
Torsdag d. 12. september 2019
Torsdag d. 26. september 2019
Torsdag d. 3. oktober 2019

Alle dage kl. 16.30 – 18.00

på Silkeborg Hovedbibliotek
Hostrupsgade 41A
8600 Silkeborg

Pris:
Gratis


Tilmelding:
Udsolgt


E-kurset er på engelsk.
Begrænset deltagerantal.

Spørgsmål – kontakt:
Ditte Schjødt Svensson
Tlf.: 87221943 / 23235260
Skriv til mig

Menu