Leverandør til det offentlige – varer og tjenesteydelser

Arrangementer

Har du ofte tænkt på, om det kunne være relevant for din virksomhed at byde ind på offentlige udbud indenfor varer og tjenesteydelser? Så er denne formiddag noget for dig.

Søren Boisen, leder af indkøbs- og udbudsteamet ved Silkeborg Kommune, kigger forbi og fortæller om, hvad der skal til for at komme i betragtning, og hvordan du øger dine chancer.

Hvor finder man information om udbuddene, hvem kan man kontakte, hvor kompliceret er processen?

Vi lover, at du bliver klogere på, hvordan det offentlige køber ind, hvilke regler og aftaler de er underlagt – og måske bliver der tillige kvalt nogle myter omkring offentlige udbud undervejs.

Program:
kl.   8.00 –   9.00
Morgenmad, intro til regler og generel information omkring offentlige udbud af varer og tjenesteydelser
kl.   9.00 – 10.00
Aktuelle udbud, og mere om, hvor man kan holde sig opdateret
kl. 10.00 – 11.00 
Mulighed for individuelle spørgsmål – indlægsholderne står til rådighed til at besvare individuelle spørgsmål på tomandshånd.

Det er muligt alene at deltage i den del, der har interesse for dig – har du fx ikke behov for den generelle information, er det helt okay først at komme fra kl. 9.00. Skriv i kommentarfeltet. hvor meget du deltager i – står der intet, går vi ud fra, du tilmelder dig hele dagen.Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores almindelige markedsføring.

Dagen gennemføres i samarbejde med:

        

Tid og sted:
28. maj 2020
kl. 08.00 – 10.00

i Byrådssalen
på Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 1. sal
SilkeborgDeltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. No-show fee ved udeblivelse uden forudgående afbud på 250 kr.

Det er muligt alene at deltage i enten første eller anden del. Hvis du kun deltager i noget af programmet, bedes det anført ved tilmelding.


Spørgsmål – kontakt:

Lissi Schulz

Tlf.: 2027 2809
Skriv til mig


Menu