Skriv dig op her

Vi skal bare bruge dit navn og din email, så er du klar til at modtage vores nyhedsbrev.

tilmeld dig på dette link

Få chancen for at fortælle Silkeborgs erhvervsliv om din virksomhed!

I ErhvervSilkeborgs nyhedsbrev har du en unik chance for at få udbredt kendskabet til netop din virksomhed og dine kompetencer.

Få plads nederst i nyhedsbrevet til et billede, en tilhørende tekst, samt et link, fx til din hjemmeside. Der kommer kun én annoncør i hvert nyhedsbrev, så din annonce får optimal opmærksomhed hver gang.

Kontakt os på kontakt@erhvervSilkeborg.dk eller tlf. 8720 4711 for at sponsorere et nyhedsbrev – eller bare for at høre mere.

Oplysningspligt nyhedsbrev

Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

ErhvervSilkeborg er databehandler og ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig. Du er velkommen til at kontakte os. Telefon: 8720 4711 – Mail: kontakt@erhvervsilkeborg.dk

Formålet med behandling af dine personoplysninger – navn samt emailadresse – er at sende nyhedsbreve med nyheder, der vedrører ErhvervSilkeborg.

Retsgrundlaget (hjemmel) for, at vi behandler dine personoplysninger, er din sign up til nyhedsbrevet.

Vi videregiver ikke disse oplysninger til 3. part, men bruger dem udelukkende i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev.

Vi gør opmærksom på, at nogle af vores underdatabehandlere er beliggende uden for EU/EØS – f.eks. i USA, og de amerikanske databehandlere er på den af EU Kommissionen godkendte EU-US Privacy Shield liste. Befinder databehandleren sig i et ikke EU godkendt land, så læs mere om dine muligheder på www.datatilsynet.dk

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du har indsigts- og rettelsesret, dvs. du kan når som helst se alle dine indtastede data på vores platform og berigtige/opdatere oplysningerne.

Du har ret til sletning, dvs. du har altid adgang til at slette oplysninger. Vi sletter alle oplysninger 3 måneder efter abonnementets ophør, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.

Du har ret til begrænsning af behandling. Dvs. du kan selv styre eventuel begrænsning af behandling, da du selv styrer alle brugerrettigheder.

Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du har ret til at få transmitteret oplysninger (dataportabilitet). Det betyder, at du til enhver tid kan få udleveret dine personoplysninger.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret og gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk

Menu
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere