Nytårskur 2020 – Følg mig!

Mere end 350 var med i 2019 – så naturligvis skal du ikke gå glip af ErhvervSilkeborgs Nytårskur 2020!

Årets taler er Kim Kristensen: “Følg mig” – om at gå forrest, når det gælder.

Kim Kristensen har stået i de mest krævende situationer, en leder kan opleve: Som officer har han flere gange ført danske soldater i krig, hvor beslutninger i bogstavelig forstand er et spørgsmål om liv eller død.

Som leder må du – især i vanskelige tider – have mod til at stille dig i forreste linje, udpege en retning og sige: Følg mig! Eksemplets magt er stærkt: Du skal lede fra fronten. Du skal gå forrest. Med baggrund i egne erfaringer giver han en række effektive redskaber til at skabe en unik strategi med konstant fokus på retning og high performance samt viljen til at sætte drømmeholdet. Det er fundamentet for ledelse i verdensklasse. “Følg mig” er et opgør med Rambo-ledelse og kæft, trit og retning. Du skal elske dine medarbejdere, lyder hans provokerende budskab. Det er dem, der i sidste ende skal skabe resultaterne, og først når de mærker din omsorg, er de parate til at følge dig gennem ild og vand.

“Du skal elske dine soldater/medarbejdere. Viser du det i ord og handling, vil de følge dig gennem ild og vand.”
Kim Kristensen

Dertil uddeler vi naturligvis også vores hyldest til lokale erhvervsprofiler, der gør en forskel: ErhvervSilkeborg Nålen, ligesom der er sat tid af til at sige godt nytår til – og netværke med – områdets erhvervsliv og politikere. Kom og nyd en dejlig morgenmad, vær med til at skåle i festlige bobler og få en inspirerende og god start på året.


Kim Kristensen er officer og ceremonimester for Kongehuset. Han har været forsvarsattaché i Paris, har deltaget i operationer i Krajina 1995 og i Kosovo 2004 og blev i august 2007 chef for den danske styrke i Afghanistan. Hans nuværende rang er oberst. Kim har senere brugt sine erfaringer med ledelse i erhvervslivet, den kommunale verden, diplomatiet og kongehuset, hvor han i dag fungerer som ceremonimester.


Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring.

Tid og sted:
17. januar 2020
kl. 7.30 – 11.00

i JYSK Musikteater
Papirfabrikken
SilkeborgPris:
Gratis for medlemmer af ErhvervSilkeborg
Øvrige: 700 kr/person

Spørgsmål – kontakt:

Marianne Hegnet

Marianne Hegnet

Tlf. 2020 6018
Skriv til mig


Dagen gennemføres i samarbejde med:


   

Menu