Ole Henriksen – om iværksætteri og ledelse

  • Hvad er hemmeligheden bag Ole Henriksens succes?
  • Hvordan er det lykkedes for den lille nordjyde at opbygge et verdensomspændende luksusbrand og blive en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd på verdensscenen nogensinde?

Ole Henriksen har skabt en af Danmarks største eksport successer, og virksomheden står i dag for 6000 arbejdspladser globalt. Vi lover, at du skal opleve forretningsmanden bag brandet, når vi skal høre om hans gode forretningssans, og om hans indgangsvinkel til iværksætteri og ledelse.

Arrangementet er en del af pakken til leder-netværket ErhvervSilkeborg Business.

ErhvervSilkeborg er et businessnetværk, hvor du – på tværs af brancher – kan møde ambitiøse ledere, der alle ønsker at udvikle sig selv og virksomheden.

Netværket er et supplerende medlemstilbud, hvor du bl.a. vil blive inviteret på udlandsrejser, oplevelser samt andre spændende events. Der vil blive sat fokus på personlig ledelse, nytænkning og på, hvordan du, som leder, kan skabe resultater. Medlemskabet i ErhvervSilkeborg Business er personligt og dækker deltagelse til alle events og udlandsturen. Ligeledes kan du til morgenmøderne invitere en gæst med.

Kunne du tænke dig at høre mere om ErhvervSilkeborg Business, så kontakt Peter Fabricius på tlf. 4119 5955 eller skriv til os på mail: kontakt@erhvervsilkeborg.dk

NB: Dette er et lukket netværksarrangement!

Vil du vide mere, så kontakt:

Peter Fabricius

Tlf.: 4119 5955
Skriv til mig


Menu