”Vi smækker overliggeren helt op – sæt nu, vi kommer over …”

Om at sætte sig umulige mål – og nå dem! Foredrag og debat med Claus Steinlein, adm. dir., Superligaklubben FC Midtjylland

Som aktiv blev det trods 200 divisionskampe kun til en middelmådig karriere for manden. Det er derimod som langtidsholdbar og dagsordensættende topleder, at den nu 48-årige Claus Steinlein skriver sig ind i den nyere danske fodboldhistorie.

Claus Steinlein har været en del af fusionsklubben FC Midtjylland siden etableringen i 1999. I 2004 fik han ideen til det fodboldakademi, der siden blev fundamentet under de midtjyske opkomlinge.

Som sportsdirektør med en særlig evne til at spotte talent, udvikle det og sælge det videre med fortjeneste styrkede han op gennem 00’erne og 10’erne den udvikling, der i 2015 kulminerede med FCM’s første mesterskab.

I 2014 var han mastermind bag at få den engelske finansmand Matthew Benham ind som ejer af FCM – en klubovertagelse, der galvaniserede FCM mod fodboldverdenens omskiftelige konjunkturer og transformerede klubben til en velfungerende og velkonsolideret fodboldforretning.

Mens FC Midtjylland er på vej mod nye mål – der ligger en detaljeret 2025 plan og lurer – er Claus Steinlein som adm. dir. og med greb om det sportslige mere end nogensinde den samlende frontfigur i FCM.

Indadtil motivator og innovator, der går forrest i udviklingen af klubben med 130 ansatte. Udadtil ofte karikeret og mål for modstander-tilhængernes hån. Men i fodboldkredse bredt anerkendt som en af disse års mest indflydelsesrige og visionære danske fodboldledere.

Ud over FCM’s fodboldakademi har Claus Steinlein blandt andet taget initiativ til FCM Klubsamarbejde (150 samarbejdsklubber), FCM Samfund (projekt for at få mennesker på kanten af arbejdsmarkedet i job – har netop modtaget 3 mio. kr. fra Tryg Fonden) samt Guldminen (privatskole med fokus på talentudvikling).

Program:
30 min. oplæg, Claus Steinlein
30 min. Q&A, hvor Claus Steinlein interviewes af Hans Krabbe
20 min. debat og spørgsmål

Tid og sted:
17. marts 2020
kl. 16.00 – 17.30

i Byrådssalen
på Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 1. sal
SilkeborgDeltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. No-show fee ved udeblivelse uden forudgående afbud på 250 kr.


Spørgsmål – kontakt:

Lissi Schulz

Tlf.: 2027 2809
Skriv til mig


Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring.

Menu