Aflyst: Work-Life-Balance – mød Lars Christiansen

AFLYST!

ErhvervSilkeborg vælger at følge de officielle anbefalinger om at gøre mest muligt for at forhindre spredning af coronavirus, og aflyser derfor dette arrangement. Allerede tilmeldte får direkte besked via email.

Vi beklager de gener, det måtte medføre.


Mød tidligere håndbold-landsholdsspiller Lars Christiansen, og hør hans historie, krydret med sjove, skæve og inspirerende anekdoter.

Sygefravær er en af de tunge poster på regnskabet i danske virksomheder. Vi sætter spot på begrebet Work-Life-Balance og vi kommer i den forbindelse bl.a. omkring de tiltag, Silkeborg Kommune har søsat for at hjælpe virksomheder med at forebygge sygefravær. Vidste du fx, at din medarbejder kan få hjælp hos Mestringsenheden, når medarbejderen er i risiko for at blive sygemeldt?

Vi fortsætter med et indlæg af Lars Christiansen – en fortælling om en succesrig håndboldkarriere med mere end 20 år som professionel. Med sine 1503 mål på landsholdet, er Lars den suverænt mest scorende landsholdsspiller gennem tiderne, og han er kendt for sin humor og sit store overskud, der gør ham vellidt og feteret, også udenfor banen.

Men fortællingen handler også om et liv med nederlag, pres og stress. Lars deler generøst ud af sig selv og sine erfaringer, når han går helt tæt på den angst, han fik i slutningen af sin karriere som aktiv håndboldspiller, og når han fortæller om, hvordan han efterfølgende har formået at rejse sig igen.

Tilmeld dig senest den 14. april her på siden. Bemærk at tilmelding er bindende.

Arrangementet gennemføres i samarbejde med:
Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og Jobcenter Silkeborg – Sygedagpenge og Jobafklaring

Tid og sted:
29. april 2020
kl. 16.00 – 19.00

i Villy Loungen,
Jysk Park
Ansvej 108
SilkeborgTilmelding senest 14. april af hensyn til forplejning.

Spørgsmål – kontakt:
Anders Bæk Nielsen
Tlf. 2112 6858
Skriv til mig


Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring.

Læs mere om Mestringsenheden her


Menu